Skip to content

André Winger

Growth Lead

Utöver att jobba som Growth Lead är jag gärna ute i naturen, i längdspåret på fjället, eller på långpass med löparskorna hårt snörade. Eller så hittar du mig på en pub med ett brett utbud av veteöl.

När jag var liten ville jag bli Pitcher för Yankees trots att jag knappt visste vad baseball var på den tiden. I vuxen ålder bytte jag spår och började plugga optometri för att jag tänkte att jag skulle bli optiker. Sen sadlade jag om till reklam och marknadskommunikation och började jobba på en start up med en hit the ground running-mentalitet. Efter det har jag jobbat på IT-bolag med komplexa säkerhetsprodukter och varit konsult inom transformation, försäljning och marknadsföring. Alla roller jag har haft har fokuserat på projektledning, marknadsföring, försäljning samt förändringsarbete. Jag har erfarenhet av allt allt ifrån att bibehålla en CPL-nivå mot alla odds, till att sätta upp nya arbetssätt för hur performance ska hanteras utifrån ett strategiskt perspektiv eller att implementera ett marketing automation-system, till att tänka utanför boxen för hur marknad och sälj ska kunna jobba mer effektivt tillsammans.

Min senaste roll var på ett av norra Europas största bostadsutvecklare, Bonava. På Bonava arbetade jag som Digital Manager på den svenska marknaden. Det innebär att all leadsinsamling, budgetering och köpt digital närvaro var mitt ansvar. Jag jobbade även med utveckling av samarbeten, så som Booli och Hemnet, samt var teamleader för performance- och produktions-teamet.

På Naes & Friends är min titel Growth Lead och titeln talar för sig själv: våra kunder ska öka sin tillväxt. Tillväxt kan dock innefatta flera saker, vilket är det som gör det så spännande! Jag har varit på byråsidan förut och gillar charmen med att ha utifrån-perspektivet.

Men nog om jobb - mer om mig! Idag bor jag i Stockholm med min sambo och dotter.

Jag har alltid ett hemmaprojekt på gång. Oavsett om det är att måla om, bygga eller restaurera ting. Man skulle kunna säga att jag är något av en loppis- och Blocket-addict. Utöver det är jag gärna ute i naturen, i längdspåret på fjället, på långpass med löparskorna hårt snörade eller så hittar du mig på en pub med ett brett utbud av veteöl. Jag kan vara väldigt blödig. En bra film kan få mig att släppa lös floder, både i glädje och i sorg.

Om jag får välja en sak att äta resten av livet är svaret enkelt: salsicciapasta med salvia och orimligt mycket pecorino. Jag kan förmodligen slå väldigt många i både en matätartävling eller ölhävartävling. Om någon är up for a challenge så vet ni vart ni hittar mig!

Superkraft:

Jag är otroligt uthållig när det kommer till fysisk aktivitet och känner sällan av att jag är trött, vilket ibland inte blir så bra men överlag så är det en bra egenskap att ha.

Fun facts om mig

  • Försöker alltid få andra att skratta, bryr mig inte särskilt mycket om det är med eller mot mig.
  • Jag är hyfsat bra på dialekter.
  • Bangar aldrig ett bra häng (läs fest).
Martin ljusare-1
”It seems to me that the natural world is the greatest source of excitement; the greatest source of visual beauty; the greatest source of intellectual interest. It is the greatest source of so much in life that makes life worth living.”
David AttenboroughNatural Historian