Skip to content

Daniel Kassman

Senior Growth Lead

Jag har hållit på med e-handel de senaste femton åren. Jag började inom telecom och gjorde det ett bra tag. Jag har bland annat jobbat på Telia, Halebop och Phonehouse. När Phonehouse slogs ihop med Elgiganten fick jag möjlighet att jobba som kommersiell chef på den digitala avdelningen på Elkjøps (Elgiganten) huvudkontor i Oslo, och senare fick jag uppdraget att starta deras marknadsplats. Uppdraget var att leda den tekniska integrationen och samtidigt jobba med den kommersiella strategin. Ett kul och utmanande arbete där jag fick kombinera teknik med försäljning, men också bygga team. Efter ett tag fick jag frågan om jag ville börja jobba på konsultsidan istället. Sen dess har jag blivit kvar, och nu jobbar jag ÄNTLIGEN som på Aimfor, i en roll som Senior Growth Lead.

På Aimfor hoppas jag få använda mina erfarenheter som jag skrapat ihop kring e-handel och marknadsplattsplattformar för att hjälpa våra kunder växa sin affär. Jag hoppas också få lära mig en j*vla massa saker. Aimfor sysslar med många saker som jag inte jobbat med på många år, framförallt inom performance marketing, så det ser jag fram emot.

På fritiden då? Ptja, jag har villa, ett par barn, gräsmatta och en båt (ingen hund dock). Jag gillar skärgården och bor nära vatten, är född och uppvuxen inne i stan men har en kärlek till skärgården och Baggensfjärden, det är där jag gillar mest att vara. Så jag lever väl på sätt och vis ett ganska standardiserat svenneliv, och det trivs jag väldigt bra med. Jag är lycklig.

Daniel Kassman

Fun facts about me

  • Jag har ett nyfunnet intresse av fermentering.
  • Jag var förkyld senast 2002. 
  • Jag håller på att lära mig sticka. Eller, ja, jag har tänkt att jag ska lära mig sticka.
  • Super Power: Jag är överdrivet lojal mot människor, och katter, i min omgivning.