Skip to content

Lisa Tellbe

Growth Marketer
Jag är en riktig historienörd som verkligen älskar att gräva ner mig i faktaböcker. Något som hjälper mig i min roll som Growth Marketer på Aimfor. Jag kommer från Örebro som jag fortare än kvickt flyttade från direkt efter studenten. Jag reste runt i världen i några år innan flyttlasset gick till Stockholm för att plugga Growth Marketing på Berghs School of Communication. Långt innan studierna tog vid jobbade jag dock med influencer marketing och allt vad det innebar i drygt sex år. Det har gett mig en förståelse för hur både koncept- och kampanjutvecking funkar samt hur man kan aktivera varumärken på ett – för målgruppen – effektivt och relevant sätt.

På Aimfor jobbar jag främst med growth marketing. Det innebär att jag får sätta digitala strategier tillsammans med mina kunder och får jobba både strategiskt och operativt. Mina främsta egenskaper är min beslutsamhet, att jag är frågvis samt att jag nästan alltid har ett gott humör (förutom när jag är hungrig, jag tenderar både att bli riktigt hangry samt älskar allt som har med mat och godis att göra).

När jag inte jobbar älskar jag att få utlopp för min kreativitet genom att måla. Jag är också svag för att äta god mat (har jag redan sagt det?), umgås med vänner samt träna. I övrigt är jag en glad drömmare med stort D som av någon anledning har sengångare som “spirit animal”, vilket är konstigt eftersom jag är snabb som attan när det kommer till det mesta.

Fun facts om mig

  • När jag var yngre spelade jag pingis på elitnivå och övervägde till och med att gå pingisgymnasium, men ångrade mig i sista sekunden och läste ekonomi och juridik istället.
  • Jag har försökt bota min höjdrädsla otaliga gånger, bland annat genom att hoppa fallskärm, men har inte lyckats ännu.
  • Jag älskar att resa och besöka nya ställen och spenderade tre år efter studenten med att resa runt tills bara tanken av att konstant leva i en resväska gav mig fullständig panik.
  • Superpower: Alltid nyfiken!
Martin ljusare-1