Skip to content

Petra Holmberg

Project & Operations Coordinator
Mitt första uppdrag på Aimfor var av det lite mer udda slaget, i att vara med och färdigställa vårt nya kontor, med allt vad det innebär i målning, skruva ihop nya möbler till kontakt med hantverkare. Det uppskattar jag verkligen med mindre bolag, att allt inte är inrutat utan att det finns möjlighet för varierande roller.

Jag har tidigare pluggat turismvetenskap på Södertörns högskola och det bidrog till att jag länge jobbade inom besöksnäringen. Jag har bland annat arbetat i hotellbranschen i drygt 10 år, där har jag fått prova på många olika områden och roller, allt från reception och bokning på enskilda hotell till sälj och distribution centralt för en hotellkedja. Jag kommer närmast från Nordic Choice Hotels, där arbetade jag på deras “Distribution & Connectivity”-avdelning.

På Naes & Friends jobbar jag med olika administrativa uppgifter såsom att implementera interna rutiner och processer för hur vi arbetar i olika system, kontorsfix med mera. Kommer även supporta administrativt i olika kundprojekt. Det känns jättekul och spännande att jobba här. Det händer mycket nytt hela tiden, ingen dag är den andra lik, jag uppskattar det flexibla jobbet och att allt inte är förutbestämt. Samtidigt ser jag det som en ynnest att få vara med på företagets resa och chansen att få forma min egen roll.

På fritiden uppskattar jag att umgås med familj och vänner. Jag gillar matlagning, men älskar också att testa nya restauranger och att resa.

Fun facts om mig

  • Älskar att bada, temperaturen i vattnet är mindre viktig, så den här trenden med vinterbad passar mig perfekt.
  • Jag älskar julen. Önskar att det skulle vara normalt att äta lussebullar, julpynta och lyssna på julmusik året runt.
  • Var scout som liten.
  • Jag brukar ofta få höra att jag alltid är glad. Och det får jag väl instämma med, det är väldigt sällan jag har en dålig dag och jag försöker alltid att se saker positivt.
_DSC7253