Skip to content

Romi Rawat

Performance Marketer

Jag skulle beskriva mig själv som en passionerad, hängiven och rolig person som aldrig förlorar mitt lugn och alltid har ett leende på läpparna. Jag kommer ursprungligen från Mumbai, Indien, och jag är civilingenjör i datavetenskap. Man kan säga att marknadsföringsvärlden inte ville att jag skulle välja någon annan väg! Jag är gift med en person som tycker mycket om siffror, och det gör jag också.

Jag arbetade tidigare för en av Indiens största fordonstillverkare, Mahindra. Här arbetade jag med digital marknadsföring för att stödja enskilda distributörer för att bygga upp verksamheten inom segmentet detaljhandel med hjälp av distributionskanaler. Vi lyckades möta kundens krav och som ett resultat fick vi ytterligare 100 återförsäljare att ta hand om.

På Aimfor vill jag använda min kunskap för att driva företaget framåt med kundens nöjdhet i åtanke. Världen i digital marknadsföring förändras ständigt vilket får mig att tro att den mest utmanande aspekten är att hålla koll på branschtrender, så det är fantastiskt att jag älskar att forska, läsa och lära mig nya saker.

Som barn ville jag gå med i försvaret för att tjäna mitt land. På min fritid älskar jag att inreda mitt hem. Jag älskar också att sjunga, men är ganska dålig på texter.

Fun facts om mig

  • Jag tycker om att se filmer som jag redan har sett

  • Jag är vidskeplig och tror att man alltid ska gå ut ur sitt hus med höger fot först om man har ett viktigt arbete framför sig

  • Jag kan inte kontrollera mitt skratt i allvarliga situationer

  • Superkraft: Jag tappar aldrig lugnet och har alltid ett leende på läpparna

Martin ljusare-1