Skip to content
Sofia Enström 2022-jan-04 14:46:30 < 1 min read

Så tilldelar du ekonomiroller i Facebook Business Manager

Som sagt, bara för att du är administratör har du inte automatiskt en ekonomiroll. Såhär fixar du det:

1. Gå till Business Manager och välj ditt Business Account (Företagskonto).

Image 1 - Finance Editor on Facebook

2. Klicka på “People” (eller “Personer”) till vänster, och klicka på den person du vill tilldela en ekonomiroll.

Image 2 - Finance Editor on Facebook

3. Klicka på de tre punkterna i det högra hörnet, och klicka på "Edit role" (Redigera roll).

Image 3 - Finance Editor on Facebook

Det ser troligtvis ut såhär för dig – du är admin men du har ingen ekonomiroll.

Image 4 - Finance Editor on Facebook

4. Uppdatera din roll till Finance editor (Ekonomihanterare) eller Finance analyst (Ekonomianalytiker) och tryck på "Save" (Spara).

Image 5 - Finance Editor on Facebook

Snyggt jobbat! Nu har du fått en ekonomiroll.

Image 6 - Finance Editor on Facebook.jpg

Vill du lära dig ännu mer om sociala medier? Kontakta oss. Vi älskar att prata om sociala medier!

avatar

Sofia Enström

Jag har alltid varit besatt av ord. Som barn var det enda jag gjorde att läsa och skriva bok efter bok. Verkar som att jag aldrig växte ifrån det. Min första mejladress kan ha inkluderat ordet "bokslukaren". Vi behöver inte gå in på det. För att uppfylla mina barndomsdrömmar (utöver att bli accepterad till Hogwarts) var jag naturligtvis tvungen att plugga kreativt skrivande. Det viktigaste jag tog med mig från kursen? Du kan inte sitta och vänta på att kreativitet ska falla ner i ditt knä, du måste själv ta tag i den.