Skip to content

Annelie Näs

All things digital

Jag är en högenergisk rödtott (fast egentligen är jag faktiskt blond – men ingen vet det) från norra Sverige, som alltid är på språng. En typisk entreprenör med för mycket saker att göra! Eller, nej. Jag måste rätta mig själv. Mitt problem är inte att jag har för mycket att göra, det är att jag inte vill göra mindre för jag älskar allt. Det är så mycket jag tycker är kul!

Däremot finns det en sak de alla har gemensamt – förändring. Mitt mål är att hjälpa så många människor och företag som möjligt att se förändringar som något roligt, snarare än skrämmande. Jag når dit genom att använda data och visa resultat för att bevisa vilken stor effekt små förändringar kan ha.

Min förkärlek för förbättringar och tester hjälper mig att se möjligheter när andra ser problem. Jag kommer dit genom att använda analysverktyg som Google Analytics, men också genom att prata med anställda och kunder. Jag tror att de största framgångarna nås genom samarbete.

Jag fungerar bäst när jag har 1 BHAG (Big Hairy Audacious Goal) och en stor lekplats där jag kan använda min expertis, kunskap och tekniska färdigheter för att nå det.

Jag har arbetat med kunder som Elite Hotels, Hyundai och Tele2. Dessutom har jag varit styrelseledamot i Unga Aktiesparare, Aktiespararna och Young Entrepreneurs of Sweden. Jag är också kvalificerad coach, en bokad talare och tidigare kursledare för webbanalys på Berghs School of Communication. Ja, jag sa ju det. Jag gör mycket roliga saker!

Även utanför arbetet älskar jag att prova nya saker. Det låter kanske lite cheesy – men sån är jag! En sucker för inspirerande citat och att utmana mig själv, särskilt när det kommer till sport. Marathon, högintensiv intervallträning, bikramyoga – jag gör gärna allt det.

Jag driver även Naes Invest. Vi gör ängelinvesteringar i företag jag tror på.

Annelie Näs | All things digital | Aimfor

Fun facts om mig

  • Blev framröstad till bästa säljare i Norrbotten under en UF-mässa när jag var 17 år (och jag tävlade bara för att komma ur något annat jag inte ville göra).
  • Hade en av de mest avancerade sidorna Lunarstorm (kan liknas vid Facebook) någonsin sett, tack vare mitt intresse för kodning.
  • Har varit bland de 10 bästa buggdansarna i Sverige. Du hittar bevis på min kärlek till lindy hop om du söker på YouTube!
     
Annelie-Näs_foto_BognandiPhotography-18
”It seems to me that the natural world is the greatest source of excitement; the greatest source of visual beauty; the greatest source of intellectual interest. It is the greatest source of so much in life that makes life worth living.”
David AttenboroughNatural Historian