Skip to content

Emil Björnius

Senior Content Marketing Manager
Som de flesta människor i 20-års-åldern kände jag mig "lost in the sauce" när det var dags för att börja studera, varpå jag läste till civilekonom. "Det är ju bra att vara ekonom, det är ju så brett", sa mamma. 

X antal omtentor senare och med en massa år inom försäljning och affärsutveckling bakom mig bestämde jag mig slutligen för att börja jobba kreativt – och idag sitter jag som copywriter på Aimfor. Så det kan bli! I min yrkesroll ingår förutom att skriva copy en del PR, strategi och att hålla våra kunder i handen när det kommer till kommunikation. Dessutom jobbar jag fortfarande en del med försäljning. 

På fritiden tycker jag mycket om att träna, läsa, sluka TV-serier och film. Jag älskar att vara ute i naturen och bor söder om stan med min fästmö och dotter Ava.
Skärmavbild 2022-10-18 kl. 11.06.02

Fun facts om mig

  • Det kanske inte syns, men jag har typ 50+ tatueringar
  • Jag har en dröm om att någon gång bli parfymör. Min bästa doft just nu är Terre d' Hermès. En aromatisk parfym med noter av trä och citrus.  
  • Alla mina favoritstäder börjar på B. Berlin, Buenos Aires, Bangkok och Borås. Nej, Borås var ett skämt faktiskt.

Martin ljusare-1
”It seems to me that the natural world is the greatest source of excitement; the greatest source of visual beauty; the greatest source of intellectual interest. It is the greatest source of so much in life that makes life worth living.”
David AttenboroughNatural Historian