Skip to content

Felicia Nordell

Social Media Manager

Jag har alltid vetat att jag på något sätt kommer jobba med marknadsföring. Så 2018 hoppade jag på utbildningen Marknadskoordinator på Medieinstitutet, vilket visade sig vara ett av de bästa livsbeslut jag någonsin tagit. Parallellt med min utbildning gick jag även kursen Art Direction på Berghs för att få ett ännu bredare perspektiv.

I min senaste roll som Content Producer satt jag med allt var det innebar att planera, producera, och efterarbeta innehåll för sociala medier där jag ansvarade för två olika konton inom två helt olika branscher. Mina dagar kunde bestå allt mellan att ta fram videos för TikTok, vara ute på TV-reklaminspelning, spåna idéer för nya koncept samt sitta med strategier och kvartalsrapporter. En bred roll som gett mig väldigt bra erfarenhet jag kommer ta med mig vidare i mitt arbetsliv.

Förutom att vara koncept sättare för både ''Circle Korv'' som fick över 1 700 interaktioner på Facebook och Instagram, samt Dubbel-french – videon som har över 8 miljoner visningar på TikTok, har jag också varit med och byggt en Instagram konto som fick över 1 200 nya följare på drygt ett halvår.

På Aimfor får jag axla rollen som expert på SoMe, jobba med roliga kunder och kunna utbyta värdefulla erfarenheter med mina kollegor.

På fritiden går jag gärna långa skogspromenader med min lilla hund, umgås med vänner, tränar, går på fotboll, testar nya restauranger, barer, museer, utställningar osv. Jag är en person som älskar att hitta på roliga saker. Något jag behöver förbättra? Kanske min matlagningskunskap, men hey, talanger är överskattade, eller hur?

Felicia-Aimfor

Fun facts about me

  • Jag var sångare i ett rockband när jag var 14 år.
  • Jag kan få båda fötterna bakom huvudet.
  • Jag är helt övertygad om att koriander är ett annat ord för gift.
  • Superkraft: Att jag försöker se det positiva i saker och ting och göra det bästa av situationen.
DSC_9714-lres
”It seems to me that the natural world is the greatest source of excitement; the greatest source of visual beauty; the greatest source of intellectual interest. It is the greatest source of so much in life that makes life worth living.”
David AttenboroughNatural Historian