Skip to content

Joakim Carlström

Senior Digital Designer
Jag älskar att skapa, oavsett om det är att producera grafiskt material eller att designa möbler till lägenheten. Mitt intresse för grafisk formgivning och fotografering tändes redan i 19-årsåldern när jag tittade på skidtävlingar och såg de otroliga bilderna som togs. Sen dess har kameran och datorn alltid varit med i väskan!

Bortsett från att skapa kreativt innehåll har jag ett stort intresse för mat och dryck. Därför föll det naturligt att försöka kombinera det i mitt arbete. Det ledde till att jag spenderade sex år runt om i Norden och arbetade på olika restauranger samtidigt som jag frilansade som fotograf och designer. Efter att ha kombinerat design- och innehållsskapande med försäljning och service blev jag erbjuden rollen som Content Design Manager för en restaurangkoncern i Stockholm. Jag passade även på att läsa några kurser på Berghs vid sidan om för att fördjupa mina kunskaper inom sociala medier och digital analys. Spola fram tiden fem år och ni hittar mig som Digital Designer på Aimfor!

Som Digital Designer jobbar jag med att designa och skapa visuellt innehåll i form av grafisk design, foto och film. Det bästa med min roll är att kunna hjälpa företag att förverkliga sina visioner och nå ut med sitt budskap på ett kreativt sätt. Oavsett om du vill ta nya personalporträtt, ta fram en ny grafisk profil eller skapa en trailer för sociala medier, så hjälper jag gärna till.
Joakim Carlström | Senior Digital Designer

Fun facts om mig

  • Jag köper nästan ett nytt eldrivet transportfordon om året. Anledning? De blir stulna varje gång och jag är inte ett fan av tunnelbanan.
  • Efter gymnasiet turnerade jag med mitt band i Sverige i 1,5 år. Vi hade 90 spelningar på ett år där Liseberg var en av dem!
  • Jag har designat och byggt nästan alla hårda möbler i vår lägenhet
  • Jag kan blåsa bubblor från munnen som flyger iväg. Ja, jag är en mänsklig såpbubbelmaskin.
Martin ljusare-1
”It seems to me that the natural world is the greatest source of excitement; the greatest source of visual beauty; the greatest source of intellectual interest. It is the greatest source of so much in life that makes life worth living.”
David AttenboroughNatural Historian