Skip to content

Sofia Lindeborg

Senior Content Manager
Jag har alltid varit besatt av ord. Som barn var det enda jag gjorde att läsa och skriva bok efter bok. Verkar som att jag aldrig växte ifrån det. Min första mejladress kan ha inkluderat ordet ”bokslukaren”. Vi behöver inte gå in på det.

För att uppfylla mina barndomsdrömmar var jag naturligtvis tvungen att plugga kreativt skrivande. Det viktigaste jag tog med mig från kursen? Du kan inte sitta och vänta på att kreativitet ska falla ner i ditt knä, du måste själv ta tag i den.

Därefter flyttade jag till New York för att plugga kommunikation. Efter examen fortsatte jag jobba på en digital byrå som är specialiserad på AR, VR och sociala medier. Efter 4 år i New York återvände jag till mitt älskade Stockholm. Sedan den hösten, 2017, har jag varit en del av Aimfor-teamet.

Jag älskar att hjälpa kunder att lyckas med allt relaterat till sociala medier och innehåll. Min favoritgrej är att skapa marknadsföring som är smart, rolig och har ett tydligt syfte.

Förutom att läsa och skriva älskar jag att prova ny mat. Min favoritbutik är mataffären. Osäker på om det är tragiskt eller fantastiskt. Åtminstone är det sant.
Sofia Lindeborg | Senior Content Manager | Aimfor

Fun facts om mig

  • Tidigare var jag en riktig teaterapa, som gick på teater och dans, och ständigt uppträdde framför familj och vänner.
  • Hade smeknamnet Besserwisser i mellanstadiet. Tyvärr var det då mycket passande.
  • En gång gjorde jag ett mål i fotboll genom att målvakten sköt bollen i mitt huvud, jag segnade ner till marken, och bollen rullade sakta in i målet. Stiligt.
  • Jag kan sjunga med stängd mun. Ja, jag hade för mycket dötid som tioåring.
DSC_9714-lres
”It seems to me that the natural world is the greatest source of excitement; the greatest source of visual beauty; the greatest source of intellectual interest. It is the greatest source of so much in life that makes life worth living.”
David AttenboroughNatural Historian