Skip to content

Amanda Gagner

Web & E-commerce Manager
Även om min utbildning vittnar om att jag är ett digitalt one-man-band när jag ändå en kärlek för husliga aktiviteter som att plocka svamp, koka marmelad och beställa grosshandlar-mängder med grönsaker online. På fritiden driver jag även runt en del på Wirströms Järn & Färg och planerar projekt, när jag inte är fastklistrad vid datorn. Det är nämligen något jag varit sedan tidig ålder!

Jag är utbildad informationsarkitekt, med inriktning webbredaktör och designer. Men säg den kvinna som nöjt sig där! Här kan vi räkna upp utbildningar inom psykologi, kriminologi och content management. På Aimfor jobbar jag med Web & E-commerce. Vad som gömmer sig bakom den titeln? Ganska mycket olika saker. Varumärkesarbeten, bygga sajter, grafiskt innehåll, strategi, felsökning, innehållsplanering och så vidare.

Tidigare har jag jobbat som webbredaktör och koordinator på olika webbyråer, e-handelsansvarig på inredningsföretag, innehållsspecialist och kreativt ansvarig. Nu är jag här! Jag hoppas jag få användning av all tidigare kunskap och att kunna hjälpa våra kunder med sina online-satsningar och digitala närvaro på olika sätt. Inga sätt är dåliga, förutom de dåliga och jag tror att man kommer långt med en bra idé och en tydlig riktning.

Om jag skulle beskriva mig själv skulle jag använda ord som omtänksam, påhittig och strukturerad. Mina vänner skulle nog säga att jag är lugn, klok och fullständigt galen. Jag tror “fullständigt galen” refererar till något bra ändå, och inget man behöver oroa sig för.
Amanda Gagner | Web & E-commerce Manager | Aimfor

Fun facts om mig

  • Jag grät när jag fick en skruvdragare i present (Dewalt, ni som fattar fattar). <3 Tar den under armen om huset börjar brinna.
  • Tilltalar de flesta av mina vänner vid efternamn. Någon slags militär jargong som väldigt tydligt gått överstyr.
  • Älskar ost. Vet inte om det är så roligt, men det är bara så det är. Älskar skiten.
  • Min superkraft är nog sannolikt min bristande måttfullhet. Tycker om när man tar i ordentligt. Fortfarande utbränd sedan julfesten 2008 där jag hyrt in kör, köpt personliga presenter till 25 personer, kokat äppelglögg, blåst upp 150 heliumballonger, bokat diverse bord och taxis och kaffe-bartenders som hällde vatten från hög höjd ner i ett kaffefilter för alla att se.
Martin ljusare-1
”It seems to me that the natural world is the greatest source of excitement; the greatest source of visual beauty; the greatest source of intellectual interest. It is the greatest source of so much in life that makes life worth living.”
David AttenboroughNatural Historian