Skip to content

ANNA WIDNER

Project & program lead

Jag kommer ifrån Lappland, och man hittar mig oftast i stallet eller framför Tv:n tittandes på sport, helst Vinterstudion. Energisk djurvän är ord som beskriver mig väl. Måste jag välja ett  favoritdjur väljer väl häst om jag måste. I övrigt är jag totalt ointresserad av mat. Avskyr att vara hungrig dock så äter gärna och ofta.

Har dock en livslång kärlek till smågodis och inte sällan skickar jag in produktförslag till olika producenter...Ingen har nappat på mina förslag.

En gång i tiden pluggade jag medie- och kommunikationsvetenskap, och har byggt en karriär som präglats av projektledning och förändringsledning inom otaliga områden, av olika storlekar och inom olika branscher. Tacksamt, enormt tacksamt. 

En gång i tiden pluggade jag medie- och kommunikationsvetenskap, och har byggt en karriär som präglats av projektledning och förändringsledning inom otaliga områden, av olika storlekar och inom olika branscher.  Generellt har många av mina roller, oavsett var jag varit, handlat om att samla team, säkra målbild, tillsammans sätta vägen framåt och sen säkra exekvering och uppföljning. 

Mitt mest lärorika arbetslivserfarenhet var nog när jag koordinerade en relansering av ett varumärke i västra Afrika. Uppdraget omfattade stora interna förändringar i kombination med marknadsaktiviteter. Uppdraget varade i två år och jag fick ta del av en hel ny kultur med allt vad det innebär. Ghana och ghananer har en särskild plats i mitt hjärta för alltid efter det!

På senare år har det ofta handlat om hjälpa till att tydliggöra strategier, handlingsplan, utförande och uppföljning. Mitt mest lärorika arbetslivserfarenhet var nog när jag koordinerade en relansering av ett varumärke i västra Afrika. På Aimfor kommer min roll handla om projekt- och förändringsledning där det initiala fokuset är på anpassning av affärsmodell. Stora möjligheter kommer att få testas, optimeras och ibland slopas blandat med hårt jobb tillsammans med härliga kollegor.

Fun facts om mig

  • Läst 40p naturgeografi för att jag blev lite besatt av stenar
  • Tycker inte om att resa
  • Jag älskar att hänga med mina syskonbarn
  • Är morgonpigg. Vaknar aldrig av en väckarklocka och är alltid pigg på morgonen.
Martin ljusare-1
”It seems to me that the natural world is the greatest source of excitement; the greatest source of visual beauty; the greatest source of intellectual interest. It is the greatest source of so much in life that makes life worth living.”
David AttenboroughNatural Historian