Skip to content

Caroline Blomqvist

Senior Performance Marketer
Jag har alltid tyckt om att vara kreativ och skapa, oavsett om det handlar om att baka tre limpor bröd i veckan eller att skapa sökordslistor och sätta upp strategiska Facebook-kampanjer. Med det sagt, kan jag bekräfta att jag under mellanstadiet var den jobbiga klasskamraten som skulle göra en film istället för att hålla en vanlig presentation som alla andra.

Mitt intresse för media och marknadsföring har funnits så länge jag kan minnas och efter att ha blivit introducerad till reklamvärlden av några släktingar, valde jag att läsa strategisk kommunikation och därefter en master i media- och kommunikationsvetenskap på Lunds universitet. Däremot visste jag knappt vad Performance Marketing innebar, men det fick jag snabbt lära mig när jag efter examen började jobba på en mediabyrå. Det ena ledde till det andra och man kan väl säga att jag fann min kärlek för siffror & data.

Att hjälpa företag att nå sina målsättningar och skapa en hållbar tillväxt i digitala kanaler är något jag älskar att göra. Jag gillar mixen av att jobba både strategiskt och operativt för att kunna driva tillväxt på bästa sätt.

Bortsett från data och resultat älskar jag även exakt alla vinteraktiviteter, speciellt att åka skidor och snöskoter. Behöver jag nämna att jag är från Norrland?

Fun facts om mig

  • Jag började spela pingis bara för att det nästintill kunde klassas som nationalsporten i det lilla samhället jag växte upp i utanför Östersund. Jag fastnade för det och det slutade med att jag kvalade in till Junior-SM. Sånt som händer!
  • Jag är nog den enda personen utanför Östersund som älskar messmör. Jag äter det i vad en normal person hade kallat “sjuka mängder”. Själv kallar jag det en nödvändighet.
  • Fåglar är det läskigaste jag vet. Att sitta på uteserveringar med duvor promenerandes under borden? Nej tack, jag beställer take-away.
  • Jag är superstrukturerad och ser alltid till att ha mobilen nära till hands om jag kommer på något som behöver skrivas ner. Man vet aldrig när nästa snilleblixt slår ner.
Martin ljusare-1