Skip to content

Deborah Lazar

Marketing Technology Specialist
Min norrländska må vara helt obefintlig, och även om jag är uppvuxen i Stockholm så bodde jag i Härnösand under mina tonår. Nu är jag bosatt i Stockholm igen sedan flera år tillbaka och föredrar att spendera min fritid på padelbanan (är en glad amatör), går ofta ut och äter, umgås enormt mycket med mina vänner och reser så fort jag får chansen.

På Naes & Friends jobbar jag med allt som har med Inbound Marketing och Marketing Automation att göra. Behöver du hjälp med HubSpot? Ring mig!

Tidigare har jag jobbat inom hospitality. Jag började på en cateringfirma som 16-åring och efter studenten hamnade jag i hotellvärlden. Där har jag haft flera olika roller inom allt från hotellreception och bokning, till kundlojalitet, webb och e-handel.

Min senaste roll innan jag började på Naes & Friends var på Elite Hotels, där jag arbetade som E-commerce System Coordinator. Det är en roll som jag fick vara med att skapa och som var enormt utvecklande! Jag har pysslat med allt från tekniska kravställningar, felsökningar, buggrapporter och testning av ny funktionalitet, till intern support och utbildning.

Om jag skulle beskriva mig själv i tre ord skulle det vara: energisk, social, och matglad! Vilken min favoriträtt är? ALLA. Jag kan omöjligt välja! Pasta? Pizza? Potatis och sås? Ris och sås? Risotto?? Ost och chark?
Deborah Lazar | Inbound Marketing | Aimfor

Fun facts om mig

  • Jag kan läsa upp och ner. Jag trodde alla kunde det här, men så är tydligen inte fallet.
  • Tävlade internationellt i trampolin när jag var yngre! Och nej, jag skulle inte våga mig på några volter idag.
  • Jag har två identiteter och två nationaliteter. Jag är svensk och ungersk.
  • Jag kan sova överallt. Jag sover bättre ju mer obekvämt det är. Flyg, buss, båt, tåg – you name it.
Martin ljusare-1
”It seems to me that the natural world is the greatest source of excitement; the greatest source of visual beauty; the greatest source of intellectual interest. It is the greatest source of so much in life that makes life worth living.”
David AttenboroughNatural Historian