Skip to content

Emil Björnius

Senior Content Marketing Manager
Jag bestämde mig aldrig riktigt för vad jag ville bli när jag blev stor. Därför kan min bakgrund och mina erfarenheter vid en första anblick kännas aningen spretig. Jag har jobbat med sälj och affärsutveckling i över tio år, jobbat med PR på skivbolag, jobbat som strateg, copywriter och projektledare. Är utbildad civilekonom men har också läst på Berghs. Man kan därför kalla mig för en generalist. Jag kan lite om väldigt mycket, nästan allt skulle jag vilja säga! Jag trivs som bäst i gränslandet mellan affären och det kreativa. Makes sense?

Som person är jag kreativ och energisk. Jag tycker dessutom att snällhet är en av världens mest underskattade egenskaper, därför känns det extra bra att jobba på Naes & Friends där alla är både snälla och otroligt duktiga på det de gör. Här jobbar jag som Senior Content Marketing Manager vilket innebär att jag skriver copy, artiklar, innehåll för webb, manus och allt där emellan.

På fritiden tycker jag mycket om att träna, läsa, sluka TV-serier och film. Sen jag blev 30+ har jag också börjat försöka lära mig att leva mer i nuet, vilket ibland går jättebra men oftast sisådär. Jag älskar att äta mat och att upptäcka nya härliga restauranger.
Skärmavbild 2022-10-18 kl. 11.06.02

Fun facts om mig

  • Jag skriver på en roman. I skrivande stund har jag mäktat med typ 11 000 ord vilket innebär att jag har en låååång väg kvar.
  • Jag har en dröm om att någon gång bli parfymör. Goda dofter är bland det bästa jag vet. Favorit? Taba Choko från parfymhuset Gamine.
  • Alla mina favoritstäder börjar på B. Berlin, Buenos Aires, Bangkok och Borås. Nej, Borås var ett skämt faktiskt.
  • Jag är entusiasmerande och duktig på att få med mig människor på idéer.
Martin ljusare-1
”It seems to me that the natural world is the greatest source of excitement; the greatest source of visual beauty; the greatest source of intellectual interest. It is the greatest source of so much in life that makes life worth living.”
David AttenboroughNatural Historian